4000 TL CS:GO için sistem önerisi

İşlemciyi 10105f ile değiştirebilirsin(yanlış görmediysem 10tl fark ediyor). Kasayı daha uygun bir şey bakabilirsin. PSU da sharkoon 650w versiyonunu seçebilirsiniz donanım arşivinin Instagram hikayelerini iyi takip edersen 298 TL gibi fiyatlara iniyor. Bir tane daha ram alırsan iyi olur.

Son düzenleme:

Bütçenin üzerine çıkmadan onun yerine şunu alsan veya bütçeyide düşürücek bunu alsan pek fark olmaz dediğiniz bir öneriniz var mı? CS:GO için alıyorum fazla değişik oyun oynamam.

O SSD yerine bu daha iyi bir tercih olur

İşlemciyi 10105F ile değiştirebilirsin(yanlış görmediysem 10TL fark ediyor). Kasayı daha uygun bir şey bakabilirsin. PSU da Sharkoon 650W versiyonunu seçebilirsiniz donanım arşivinin Instagram hikayelerini iyi takip edersen 298 TL gibi fiyatlara iniyor. Bir tane daha RAM alırsan iyi olur.

Kasa önerebilir misin bana ışıklı mışıklı olmasına gerek yok.

Sistem toplamak istiyorum ekran kartını ileride yükseltirim kasanın görünüşünün pek bir önemi yok. 1800e kadar bütçem var geri kalan bileşenlerde yardımcı olabilir misiniz? Hiçbir şeyin ışıklı mışıklı olmasına gerek yok.
Hayır hiçbir şekilde darboğaz alman kendin i3 10100F şeklinde toplamak istersen.

Dostum sana nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı