4000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Yer
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle hazırda kullandığım bir masaüstü oyun bilgisayarım var. Bu yüzden yeni alacağım laptopta oyun oynamak gibi bir beklentim yok.

Sadece arada sırada Valorant ve CS:GO tarzı oyunlar oynarım. Genellikle internette takılmak ve dizi film izlemek için alacağım. Bir yere giderken lazım oluyor çünkü..

Ekranın IPS olması benim için önemli. TN panel laptop atmayın lütfen. Bütçeyi 250-300 geçebilirim ama geçmezsem daha iyi olur.

8 GB RAM ve IPS panel olursa iyi olacak benim için. 4 GB RAM kimseye yetmiyor çünkü. 4 GB RAM'li bir bilgisayar alıp daha sonra 4 GB RAM daha alıp takabilirim ama sanırım garanti bozuluyor. Bilgisayarı teknik servise götürüp RAM taktıracak durumum yok maalesef. Buna göre öneri yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 liraya arada sirada cs go oynayabilecegin bir sistem bulamayabilirsin
60 70 fps oynayabiliyorum dersen orasi ayri tabi. 140 tan asagi kurtarmiyor cunku akicilik lazim

4000 liraya arada sirada cs go oynayabilecegin bir sistem bulamayabilirsin
60 70 fps oynayabiliyorum dersen orasi ayri tabi. 140 tan asagi kurtarmiyor cunku akicilik lazim
Zaten oyun bilgisayarım var. Evde olmadığım zaman, yazlığa gittiğimde ya da arkadaşıma gittiğimde vs. 60 fps oynamam sorun değil. İdare etsin yeter.

Şu bilgisayarı gözüme kestirdim. Bir 4 GB daha RAM ekleyip kullanmayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?

Zaten oyun bilgisayarım var. Evde olmadığım zaman, yazlığa gittiğimde ya da arkadaşıma gittiğimde vs. 60 FPS oynamam sorun değil. İdare etsin yeter.

Şu bilgisayarı gözüme kestirdim. Bir 4 GB daha RAM ekleyip kullanmayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?

İkinci el al bence 200FPS al boşuna sıfır merakına girmemeni tavsiye ederim.

İkinci el al bence 200FPS al boşuna sıfır merakına girmemeni tavsiye ederim.
Boşuna değil.. Milletin ne şekilde kullandığını bilmediğim ürünü neden alayım? Garantisi yok bir şeyi yok..

Daha fazla bütçe verebilecek imkanım var fakat 100 kere belirttiğim gibi. 200 FPS almama gerek yok. Zaten normalde oyun bilgisayarım var. İmzamdaki sistemi kullanıyorum fakat gündelik hayatta laptop lazım oluyor. 200 FPS alsam da ben laptopu oyun için çok fazla kullanmayacağım ama hala demek istediğimi anlatamıyorum sanırım..

2 el dizüstü kesinlikle alma nasıl kullanıldığını bilemiyorsun evet özellikleri daha düşük olabilir ama sıfır ürün garanti kapsamında.

Hocam sanırım yazdıklarımı okumadınız. Ekran kesinlikle IPS olsun istiyorum.

Boşuna değil. Milletin ne şekilde kullandığını bilmediğim ürünü neden alayım? Garantisi yok bir şeyi yok.

Daha fazla bütçe verebilecek imkanım var fakat 100 kere belirttiğim gibi. 200 FPS almama gerek yok. Zaten normalde oyun bilgisayarım var. İmzamdaki sistemi kullanıyorum fakat gündelik hayatta laptop lazım oluyor. 200 FPS alsam da ben laptopu oyun için çok fazla kullanmayacağım ama hala demek istediğimi anlatamıyorum sanırım.

Dostum ben karşına çıkan ilk laptopu al demiyorum internette bir sürü videosu mevcut, gidip performanslı bir laptop almak varken sadece işlemcisi olan laptop almak bana göre tembellik, 24 saat kullanmayacaksan bile en azından 2 senelik bir laptopun olmasın buradan sıfır alırsan kullanacagın süre garantisi bitene kadar zaten.

Dostum ben karşına çıkan ilk laptopu al demiyorum internette bir sürü videosu mevcut, gidip performanslı bir laptop almak varken sadece işlemcisi olan laptop almak bana göre tembellik, 24 saat kullanmayacaksan bile en azından 2 senelik bir laptopun olmasın buradan sıfır alırsan kullanacagın süre garantisi bitene kadar zaten.
4000 TL'ye performanslı bir laptop yok maalesef.. İkinci el ürün de almak istemediğim için mecbur APU işlemcili modellere yönelmek zorundayım. Grafik kartı ile fazla işim yok dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı