Kargoya verilme süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Teşekkürler ikisi arasından birini seçeceğim başka bir öneriniz var söyleyebilirsiniz ama yüksek ihtimalle ikisinden birini seçerim hepinize teşekkür ederim
Amazon.com.trden alırsan olur, yurt dışından geliyor beklersen öneririm. Bloody A60, Bloody A70 bunlardan 2 tanesi ağır fareler ama en iyi drag performansı bunlarda, ayrıca Quad Click'te oluyor. Ama ben bu mouselara alışık değilim bana hafif lazım şahsen tercih meselesi.
Amazon.com.trden alırsan olur, yurt dışından geliyor beklersen öneririm. Bloody A60, Bloody A70 bunlardan 2 tanesi ağır fareler ama en iyi drag performansı bunlarda, ayrıca Quad Click'te oluyor. Ama ben bu mouselara alışık değilim bana hafif lazım şahsen tercih meselesi.
Hocam bir de sanırsam öğrendiğime göre 4-8k fareler CPU kullanımını etkiliyormuş.