4000 TL FX 8350 sistem toplama

8350 alınmamalı. Size bir sistem dizeriz ancak lütfen önyargılı olmayınız. Sinerji veya Teknobiyotik de bilgisayarı toplayıp gönderiyor.
Neden alınmamalı?

Ryzen 1600 Vatan'da 970 küsür tl,siz 792 tl yazmışsınız hangi siteden aldınız acaba bu fiyatları?

Neden alınmamalı?

Ryzen 1600 Vatan'da 970 küsür tl,siz 792 tl yazmışsınız hangi siteden aldınız acaba bu fiyatları?
Neden mi alınmamalı? Günceli varken niye DDR3 alıyorsunuz? Hele de o FX bir sistemse. Artık bunların zamanı geçti. Geleceğe yönelik açısından kesinlikle DDR4 sistem toplanmalı.

Kısacası 4000 TL'ye FX bir sistem alacaksanız hiç uğraşmayın paranız çöpe gidecek zaten, direk çöpe atın. Daha kolay olur sizin için.

Yukarıdaki mesajda açıkladığınız için teşekkür ederim. Benim önerdiğim sistem şöyledir:
Ara Toplam3.543,88 TL
Toplam KDV637,90 TL
Sepet Toplam Fiyatı4.181,78 TL
[TBODY] [/TBODY]
Bütçeyi o kadar aşamazsanız söyleyin, bir şeyler kısarız. Ama tavsiye ettiğim hali böyle.

Bence değil. Spec 01 kasa ile ilgili konuşmuştuk zaten. Eski ve kablolaması vs. zor. 40 lira verip 850 Evo ben de koyabilirdim. Benim PSU daha kaliteli ki bunun için de tartışmıştık. O nedenle benimki diyorum. Fiyatlar doğru, sadece KDV olmadan gösteriyor ama onu da en son ekliyor zaten.

Hocam bende mi sorun var? Linke tıklıyorum Adata 480TL yazıyor. Onu diyorum.

İşlemci soğutucu stok fan olarak mı kullanacağız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…