4000 TL FX 9590 Sistem önerisi

Badboy95

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 4000 Tl bütçem var. Kendimce bir sistem topladım ama çok fazla bilgi sahibi değilim, bu yüzden kasa hariç 4000tl civarında bir pc önerisi istiyorum. Benim sisteminde oluru var mıdır onu da merak ediyorum. Teşekkürler.

pc2.png

Screenshot_2016-04-06-22-38-48-1.png
Screenshot_2016-04-06-22-38-58-1.png
AMD CPU ve GPU lar diğerlerine göre çok daha fazla enerji tükettiği için 750W 80+ Sertifikalı bir PSU içerisinde barındıran güzel tasarımlı bir kasa seçtim umarım beğenirsin .

FX' in yüksek saat hızları ve çekirdek sayısı sizi yanıltmasın. Sistem tam yüke girdiğinde kilitlenme sorun yaşıyacaksınız çünkü anakartınız işlemciyi besleyemiyecek. Bu fiyata i5 6400 ile R9 390 ayarında bir sistem rahatlık toplanabilir. Ve her açıdan FX barındıran bir sistemden daha iyi olur.

Hemen seni uyarayım. Bilgisayarında kullanacağın işlemciye sahibim sakın alma hemen vazgeç. Parana emeğine yazık olur. Berbat bir işlemci. Ben uyarıyorum. Başıma çok iş çıkardı bu işlemci. Foruma bakarsan bir sürü işlemciyle alakalı şikayet var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı