4000 TL Gaming Notebook Önerisi

Açıkçası çok ağır oyunlar oynamıyorum ama arkadaşınızın başına gelenleri anlatınca biraz korktum Monster'dan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten hiçbir şekilde marka kötüleme yapmıyorum fakat bunlar geldi yani başımıza, ben daha stabil markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Fakat yine de siz bilirsiniz.

Bu yazıma ve giriş yazıma bakarsanız orada söylemiştim laptop olma nedenini.

Asus FX553VD modelini önerebilirim bizzat kullanmaktayım. Tek fanı bulunmakta bu yüzden soğutucu ile birlikte kullanıyorum. Isı değerleri gayet tatmin edici. Tercih etme sebeplerim arasında bu fiyat aralığında GTX 1050 ve SSD bulundurması.

Açıkçası çok ağır oyunlar oynamıyorum ama arkadaşınızın başına gelenleri anlatınca biraz korktum Monster'dan.
Ağır oyun konusunda da sonuçta gaming laptopu alıyorsunuz. 1-2 sene sonra üzünce e bu gaming laptopuydu demeler başlayabilir, bu yüzden 1060'lı laptop öneriyorum.

Arkadaşlar yorum yazan herkese çok teşekkürler.

MSI serisinden bu fiyata MAXİMUM 500 TL daha fazlaya hangi gaming laptopu alabilirim? Sanırım en çok güvendiğim firma MSI. Bu yüzden seçimimi MSİ doğrultusunda yapmak istiyorum.

Teşekkürler.

Öncelikle sen laptop alırken bir düşünmeliydin, neden masaüstü ve laptop olarak ikiye ayrılıyor PC'ler diye. Laptop daha küçük ve dar alan olduğu için soğutmasından ödün verecek tabii ki. Isınmayan grafik/işlemci mi var?
Sizin aldığınız PC'de GTX 765'li bir PC değil. GTX 765M'li bir PC. M ibaresi Mobil anlamına geliyor.
Mobil ekran kartları normalinden daha düşük performansta çalışmak üzere tasarlanmışlar.

1000 serisi ile masaüstü ve laptoplar arasındaki M ibaresi kaldırıldı. Yani masaüstü ekran kartı, laptoplarda da aynı şekilde performans veriyor. Aradaki tek fark soğutma.

4000 TL ile 1050 almak paranızı çöpe atmak demektir. 1060 zaten alınmaz.
Alabileceğiniz en iyi seçenek 1050 Ti'lı bir laptop olacak.
Benim önerim şu şekilde:
Maalesef bu fiyata GTX 1050 Ti içeren bir MSI bulamayız.
Önerdiklerim arasında Lenovo ve Dell en iyi seçenek.

Casper'dan uzak durun!
Monster yerine MSI, HP ya da Casper'ın oyuncu modellerine bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…