4000 TL GPU ve fan hariç sistem toplama

Bütçe
4.000

Mustafa SALINAN

Hectopat
4000TL'ye sistem toplayacağım, bana uygun fiyatlı kasa önerir misiniz? İçinde fan ve GPU olmasın, kendim özel olarak seçeceğim fan ve GPU'yu, şimdiden teşekkürler. Bu arada tüm Technopat ailesine selamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan ve GPU derken, işlemci soğutucusu ve ekran kartı hariç 4000TL sistem istiyorsunuz sanırım.

3.850TL ediyor. Gayet güzel ve rakipsiz olduğunu düşünüyorum. İşlemciyi overclock yapmayacaksanız stok soğutucusu iş görür. Birkaç ince BIOS ayarı ile stabil ve güzel sıcaklıklarda çalışıyor. Bunun dışında ekstra sıvı veya hava soğutucu ile ekran kartı önerisi isterseniz yardımcı olabilirim.

4100tl civari vatanda rx590 se 8gb r5 2600 sistem var onun disinda dadg2,da v4 e bakabilirsin itopyadan
4100tl civari vatanda rx590 se 8gb r5 2600 sistem var onun disinda dadg2,da v4 e bakabilirsin itopyadan
Not:vatandakinin kasasi pek hava almiyor itopyaya guvenmezsen en kotu ordan alirsin her yerde var zten oncelikli olarak itopyaya bakmani oneririrm

Knk ben ilk defa anket yazdımda konuyu hatalı yazmışım bana temperli camlı full boş kasa 120mm fan ve gpu yu ben koyucam
Yanlışlıkla cevaplaya bastım yazamadan.
Ok knk
Fan ve GPU derken, işlemci soğutucusu ve ekran kartı hariç 4000TL sistem istiyorsunuz sanırım.

3.850TL ediyor. Gayet güzel ve rakipsiz olduğunu düşünüyorum. İşlemciyi overclock yapmayacaksanız stok soğutucusu iş görür. Birkaç ince BIOS ayarı ile stabil ve güzel sıcaklıklarda çalışıyor. Bunun dışında ekstra sıvı veya hava soğutucu ile ekran kartı önerisi isterseniz yardımcı olabilirim.
Knk ben boş kasa istiyorum içine 120mm 6 fan sığabilmeli boş kasa lazım diğer parçalar hazır yani sedece kasa lazım full boş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı