4000 TL GTX 1080 sistem toplama

Hocam tel no versem Whatsapp'tan foto atabilir misiniz?

O fotoğrafları buraya atsa insanlar içinde iyi olur bence.

Hocam tel no versem Whatsapp'tan foto atabilir misiniz?

O fotoğrafları buraya atsa insanlar içinde iyi olur bence.

Buyrun arkadaşlar, internetten aldığım her teknolojik üründe yaptığım gibi bu üründe de açarken video çekmiştim ne olur ne olmaz diye, sizlerle paylaşayım. Kartın jelatinsiz fotoğrafını da isterseniz ayrıca çeker atarım ilk müsait zamanda.

Video kaldırılmıştır. Video için özel mesaj ile ulaşınız.

Son düzenleme:
Zahmet olcak ama jelatinsiz fotoğrafını her tarafıyla birlikte çeker misin? Kargo kaç TL tuttu? Kaç günde geldi? Üründe bir sıkıntı var mı? Testlerini yaptınız mı?

Zahmet olcak ama jelatinsiz fotoğrafını her tarafıyla birlikte çeker misin? Kargo kaç TL tuttu? Kaç günde geldi? Üründe bir sıkıntı var mı? Testlerini yaptınız mı?
Ne zahmeti hocam lafı mı olur, ilk fırsatta gönderirim. Haftasonu araya girdiği için kargo uzun sürdü, ücretsiz gönderim yapıldı. Cuma günü 17.00 sularında sipariş verdim ve anında kargoya verildi ancak kargo dağıtıma cumartesi 11.30 gibi çıkardı ürünü. Pazartesi günü ürün elimdeydi. Üründe fiziksel bir sıkıntı yok oldukça titiz davrandım o konuda ancak sistemimin ilk parçası olduğu için testlerini yapamadım. Deneme amaçlı arkadaşımın sistemine takıp start verebildim sadece, Bir sorunla karşılaşmadım ancak tam anlamıyla denemeden bir yorumda bulunmam doğru olmaz.

Çok teşekküler. Fotoğrafları en yakın zamanda bekliyoruz. Peki kargo neden bedava oldu? Ve 2350 TL'ye GALAX markasıda vardı niye onu almadınız?

Çok teşekküler. Fotoğrafları en yakın zamanda bekliyoruz. Peki kargo neden bedava oldu? Ve 2350 TL'ye GALAX markasıda vardı niye onu almadınız?
Aldığım zamanda GALAX modeli o fiyata değildi ama olsaydı bile yine Seahawk X tercih ederdim. Youtube videolarında izlediğim kadarıyla tam performansta en sessiz ve serin çalışan yapı Seahawk'da. Sıvı soğutma + hava soğutma oldukça başarılı olmuş.

Kargo nanokatalog sitesinde hala ücretsiz diye biliyorum aldığım kartta.

Bir de ürünü nasıl sipariş verdiniz? Sadece siteden satın mı aldınız ek olarak başka birşey varmı kargo şirketiyle falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…