Genellikle CS:GO oynayacağım ama orta ayarlarda 200 FPS alsa iyi olur. Onun dışında Borderlands 3 alacağım full grafikte 80 verse yeter herhalde. İtopya mı Nanokatalog'dan mı alsam karar veremedim. Nanokatalog daha ucuzmuş İtopya'ya göre ama çok geç geliyormuş sipariş. 4000 TL'yi fazla aşmadan F/P bir ürün toplarsanız sevinirim.
4000 TL fiyata GTX 1660 Tİ kartlı bir sistem toplarsak diğer parçalardan çok kısmış oluruz RX 580 veya RX 590 yeterli olacaktır. Sistemi ikisinden de almayın şahsen iki siteyi de önermiyorum (İtopya yine biraz iyi). İnceHesap'dan almanız daha iyi olacaktır.
Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ekran kartını alabilmek adına diğer parçalardan kısarsanız, ekran kartından fayda göremezsiniz. Ya bütçenizi artırın ya da ekran kartını 1660Ti yerine 1660 alın.
R5 2600 işlemcim, 2x8 GB DDR4 3200MhZ RAM ve 1660 ekran kartım var. 1080p yüksek ayarlarda 240 FPS altına düşmüyorum.
4000 TL fiyata GTX 1660 Tİ kartlı bir sistem toplarsak diğer parçalardan çok kısmış oluruz RX 580 veya RX 590 yeterli olacaktır. Sistemi ikisinden de almayın şahsen iki siteyi de önermiyorum (İtopya yine biraz iyi). İnceHesap'dan almanız daha iyi olacaktır.
Ben bu sistemin Corsair Carbide Spec Delta RGB kasalı halini kullanıyorum. For Honor, Ghost Recon Breakpoint, League Of Legends bu oyunlarda herhangi bir ısınma problemi göremedim. Tabi ki kasanın hava sirkülasyonu iyi olmalı belki ondandır ama youtube'da testlerine vs. baktığımda da GTX 1660 Tİ fazla ısınan bir kart değil. Fazladan para verip çift fanlı modeli alınmaz bence bu kartın.