ozan avara Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben okullar kapanınca pc alıcam ve sizden tavsiye bekliyorum. RAM 8 GB yeter. Ekran kartı na geline arkadasım bana GTX 780 Ti'nin GTX 970 den iyi olduğuunu söyledi. Hangisi iyi ise onu söyler misiniz? İşlemci i7 olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2014
Arkadaşlar merhaba. Ben okullar kapanınca pc alıcam ve sizden tavsiye bekliyorum. RAM 8 GB yeter. Ekran kartı na geline arkadasım bana GTX 780 Ti'nin GTX 970 den iyi olduğuunu söyledi. Hangisi iyi ise onu söyler misiniz? İşlemci i7 olursa iyi olur.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Eylül 2014 #2 Okullar kapanınca konu aç. 1 aydan uzun süreli sistem toplama konusu açamazsın. Bu süre içerisinde Sistem Tavsiyeleri bölüme göz atabilirsin: Sistem Tavsiyeleri - Technopat Ekim ayına güncellenecek yarın.
Okullar kapanınca konu aç. 1 aydan uzun süreli sistem toplama konusu açamazsın. Bu süre içerisinde Sistem Tavsiyeleri bölüme göz atabilirsin: Sistem Tavsiyeleri - Technopat Ekim ayına güncellenecek yarın.