4000 TL GTX1060 Sistem

Flame

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Uzun süredir kullandığım dizüstü bilgisayarımın bozulması üzerine yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim.
Amacım 1080p 60Hz oyun deneyimi yaşamak yüksek grafiklerde ve günümüz oyunlarında tabiki bütçem başlıktaki gibi 4000 TL civarı biraz geçmesi sorun değil ama daha uygun fiyat olursa daha iyi olur tabi ki kafamdaki sistem bu:

Resimde de görüldüğü gibi bütçeye monitör dahil, işlemci olarak 6600K ile OC yapıp kullanmayı düşünüyorum bu fiyatlarda f/p olarak daha iyi kasa, ana kart öneriniz varsa fikirlere açığım ekran kartı, RAM ve işlemci içime baya sinen parçalar. Şimdiden teşekkürler.

Up

K serisi bir işlemci alıyorsanız eğer 'Z' serisi bir anakart almalısınız o oraya gitmemiş

Bence K serisi işlemci yerine monitöre yatirim yap.Benim attığım resimdeki kasayı dark n10 yapmak istersen 4016 tl oluyor haberin olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-08-20-17-31-58.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 101
Bence K serisi işlemci yerine monitöre yatirim yap.Benim attığım resimdeki kasayı dark n10 yapmak istersen 4016 tl oluyor haberin olsun.
Öncelikle uğraştığın için teşekkür ederim, sorum şu bu işlemci beni darboğaz yapar mı? Forumda bi oyuncu bilgisayarı işlemcisi 3.5Ghz olmalı diye okumuştum bir yerde. Günümüz oyunlarını sorunsuz 60fps oynayabilir miyim acaba?

i5 6600K ile Overclock yapsanız dahi i7 6700 performansına ulaşılamıyor. i7 6700 içerisinde soğutucu ile birlikte geliyor bu sebepten soğutucu almaya gerek yok. Seçmiş olduğum kasa Dark N10 modelinden çok daha iyi bir kasadır. Tercih etmiş olduğunuz site olan Sinerji.gen.tr doğrultusunda sitede bulunan parçalardan en iyi seçebildiklerim bunlardır.

Not: Ekran kartı Msi GTX 1060 listede görünmediği için fiyatı en yakın olan kartı seçtim. O kartı MSİ olarak düşünebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• pcc.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 96
Yorumun için teşekkürler fakat benim i7 yerine i5 6600K seçme sebebim biraz daha ucuz olmasıydı çünkü 4000 tl nin fazla üstüne çıkamıyorum malum, bu arada i7 soğutucusuz geliyo diye biliyordum ben yanlış biliyomusum sanırım bi yerden kismam gerekicek sanırım...

4125 - 4350 arasında pek bir fark yok. Performans çok daha iyi olacak bu fark sayesinde tabii ama olmayınca da olmuyor. Tavsiyem önerdiğim sistemi alman olacaktır.

6600K seçmişsin ama anakartın OC desteklemiyor. O nedenle o işlemciyi almanın mantığı kalmıyor. Boşa masraf oluyor. Ya düz 6600 alın ya da anakartı Z yongaya sahip bir kartla değiştirin. Bana sorarsanız i7 6700 ve B150 yongalı anakart alın.

H170, B150 kartlardan daha iyidir. H170 almalı. Önerdiğim sistem bütçeyi biraz açabilirse gerçekten güzel. Ki i5 6600K ile i7 6700 Performansına OC ile yetişemiyor.

H170, B150 kartlardan daha iyidir. H170 almalı. Önerdiğim sistem bütçeyi biraz açabilirse gerçekten güzel. Ki i5 6600K ile i7 6700 Performansına OC ile yetişemiyor.
Senin önerdiğin sistem ideal. Bende i7 6700 tercih etmesinden yanayım. Bütçe yetersiz gelirse anakartı B150 yapabilir. Hatta RAM 16'ya yükseltilebilir. Diğer parçalardan kısmaktansa anakart B150 yapması sistemi etkilemez. Bütçe yeterliyse senin sistemi alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…