4000 TL Hazır Sistem Önerir Misiniz?

Bütçe
4000
Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Selamlar, 4000 TL bütçeye monitör dahil bir sistem önerir misiniz? Mümkünse hazır sistem olsun. Ayrı ayrı toplamak istemiyorum. İtopya, İncehesap, Sinerji gibi güvenilir sitelerden önerirseniz daha iyi olur. Şu virüs olayları geçtiğinde direk satın alacağım.
Not; Bütçeyi 500 TL arttırabilirim sadece.

Bu ikisine benzer bir sistem düşünüyorum. Fakat GPU olarak RX 580, RX 5500XT ve GTX 1650 var bu bütçedeki sistemlerde. Hangi GPU daha güçlü bunlardan?

Son düzenleme:
Peki önerebileceğiniz bir sistem var mı? Link atar mısınız? @Froki

Hangisi daha güçlü ki?
Bana kalırsa 1650 Super daha iyi, ama sen forum da daha çok araştır. YouTube'den falan video izle, performans farkını görürsün. Ama sana kalmış bir şey, karışamam. Al sana resmi de;

MSİ markası zaten.
Peki önerebileceğiniz bir sistem var mı? Link atar mısınız? @Froki

Hangisi daha güçlü ki?
Bu arada GPU'lar yanılmıyorsam aynı.

Son düzenleme:
Tamamdır, teşekkürler fakat hâlâ alacağım sisteme karar veremedim.

İtopya'dan olmak zorunda değil. Ben İtopya'ya baktığım için bunları gösteriyorum sadece. Eğer başka öneriniz varsa alabilirim. (Başka sitelerden)

Kardeşim en güvenilir ya da en iyisi İtopya'dır. Başka siteler, Teknosa, MediaMarkt veyahut Vatan gibi yerler, PC konusun da pek gelişmiş yerler değillerdir. Oralar, hazır satar.

İtopya felan hikaye. Sinerji, QP Bilişim gibi yerlerden almanı öneririm.

İtopya felan hikaye. Sinerji, QP Bilişim gibi yerlerden almanı öneririm.
Sinerji Neon Frekans P2 Ryzen 5 2500X 16GB 480SSD GTX1660 Super peki bu nasıl? 800 TL fazla verilir mi bu sisteme?
Bir de Sinerji'den önerebileceğiniz hazır sistem varsa linkini atarsanız çok sevinirim.
Önerisi olan yok mu?

Bu sistemlere baktım diğer sitelerden. Fakat aklıma bir şey takıldı, kasaları kötü değil mi? Gamepower, Rampage gibi markalar forumda pek önerilmiyor. Alınır mı sizce?
Hangisi daha iyi bu sistemlerden?
Arkadaşlar fikrimi değiştirdim. Teknobiyotik'ten alışverişi yapacağım. Sizce Teknobiyotik'ten alışveriş yaplıır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…