4000 TL Hazır Sistem Önerisi

abdullahxtdp

Megapat
Herkese merhaba.

Okul dönemi yaklaşıyor. Normalde para biriktirip peşinen sistem toplayacaktım. Daha da marka PC almam dedim ama şu an birikim yapabilecek zaman yok.

Ama sıradan bir marka PC de almak istemiyorum. Yükseltme yapabileceğim marka PC önerilerinizi bekliyorum.

Bilgisayarda yapacağım şeyleri öğrenmek isteyenler için şöyle arz edeyim. Visual Studio, Adobe Photoshop, DevC++, Android SDK, Unity, After Effects gibi programlar kullanacağım. Ayrıca oyun oynamayı da severim. Lakin oyunlarda 2K 60 FPS gibi takıntılarım yoktur. 14 FPS'lerde en düşük ayarlarda VGA ekranlarda sürünmüş adamız biz

Şimdiden önerenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Ryzen™ 3 2200G 3.5GHz, GTX1050TI 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Parça parça bence daha iyi olur.

High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı
Intel İ3 8100 3.60ghz 6m 1151p Islemcı - n11.com
3700 felan ediyor üstteki sistemden daha iyi.

Son düzenleme:
Bence bu senin için en iyisi olur RAM 16 GB Sinerji topluyor bilgisayarı zaten ucuz bir ücretle BİOS güncellemesinide yapıyorlar Dual-Channel olarak kullanıcaksın o iki RAMı aynı olduğu için hem anakart 4 slotlu olduğu için geliştirebileceksin hem istediğinde ekran kartı aldığında GTX 1160-1170 gibi kartları takabileceksin muhtemelen.

Şunu söyleyeyim 400W 80+'sız PSU R3+ 1050Ti'ye yetmiyor. Az çekmedim ben bu konudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…