4000 TL Hazır Sistem

ze10x

Megapat
Merhabalar, RX 580 kartının mining'den dolayı fiyatlarının 5k'ya kadar arttığını görmüşsünüzdür. Ben de monitörle eş zamanlı performans için RX 580 almak istiyorum. Teknobiyotik'in bu hazır sisteminde başlığa "RX 580" yazmışlar fakat içeriğe baktığımızda en altta "RX 480 oyun performansı" yazılı 3 video var ve sistemin fiyatı 4000 TL. Sizce bu sistem gerçekten RX 580'li mi yoksa yanlış mı koydular? Son olarak da, kartın üreticisi XFX. Nasıl bi firmadır?
İlgili olay linki: AMD Ryzen ™ 5 1400 3.2GHz, RX580 8GB, 8GB DDR4, 1TB HDD 500W 80+ Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC - KAMPANYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Firmayı arayarak teyit ettirmen iyi olur.

Düştü de hocam stoklarda yok ki, nereden toplayacağım? Max 4500 TL bütçe var, stokta olan yer de 2.5k'ya veriyor kartı.

RX 580 ile oyun test etmedikleri için kendisine yakın olan RX 480 ile yapmışlardır diye düşünüyorum. Kendiniz toplayın.

RX 580'in stoklarda olduğu, uygun bir site önerir misiniz yasak değilse?

Vergisi ne kadar olur peki? ve de bu vergi sonradan bana ödenir mi?

Vergisi ne kadar olur peki? ve de bu vergi sonradan bana ödenir mi?
Hocam büyük ihtimalle vergisi 30-40 euro arası olur. Buna kargo da dahil. Eğer ürününüz gümrüğe takılmazsa ödediğiniz vergiyi geri alıyorsunuz.

Hocam büyük ihtimalle vergisi 30-40 euro arası olur. Buna kargo da dahil. Eğer ürününüz gümrüğe takılmazsa ödediğiniz vergiyi geri alıyorsunuz.
Gümrüğe nasıl takılır ki? yasaklı ürünler bariz ama diğer ürünlerin takılması için ne gibi durumlar olması gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…