B bestel Hectopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #61 Tamam monitörlerde buna dikkat edeceğim peki kasa ve güç kaynaklarına neye bakayım Heiwa dedi: Ryzen varken Intel alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Sistem uyumlu mudur? Dosya Ekleri IMG_1418.PNG 331,4 KB · Görüntüleme: 169 IMG_1419.PNG 115,9 KB · Görüntüleme: 77
Tamam monitörlerde buna dikkat edeceğim peki kasa ve güç kaynaklarına neye bakayım Heiwa dedi: Ryzen varken Intel alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Sistem uyumlu mudur?
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #62 bestel dedi: Tamam monitörlerde buna dikkat edeceğim peki kasa ve güç kaynaklarına neye bakayım Sistem uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... PSU da 80+ sertifikasına bakın. High Power 500+ neredeyse herşeye yeter. Onu alabilirsin. Ben RX570 kullanıyorum 180W TDP değeri var 500W 80+ yetiyor. Kasada Dark argon ve Dark Shadow tavsiye ederim Dark kaliteli bir firmadır. MI 5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
bestel dedi: Tamam monitörlerde buna dikkat edeceğim peki kasa ve güç kaynaklarına neye bakayım Sistem uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... PSU da 80+ sertifikasına bakın. High Power 500+ neredeyse herşeye yeter. Onu alabilirsin. Ben RX570 kullanıyorum 180W TDP değeri var 500W 80+ yetiyor. Kasada Dark argon ve Dark Shadow tavsiye ederim Dark kaliteli bir firmadır. MI 5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
baahtsizbedevi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 1.321 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #63 bestel dedi: Tamam monitörlerde buna dikkat edeceğim peki kasa ve güç kaynaklarına neye bakayım Sistem uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... HDD olarak Toshiba P300 alınız. Nanokatalog'ta 180 TL. MI 5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
bestel dedi: Tamam monitörlerde buna dikkat edeceğim peki kasa ve güç kaynaklarına neye bakayım Sistem uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla... HDD olarak Toshiba P300 alınız. Nanokatalog'ta 180 TL. MI 5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.