İ İnfaz Kilopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 48 25 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar 4000 TL her şey dahil sistem toplamak istiyorum monitör ikinci el almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. Son düzenleme: 25 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar 4000 TL her şey dahil sistem toplamak istiyorum monitör ikinci el almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.
I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 ihavertx3 dedi: Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Cidden mi?
ihavertx3 dedi: Pollux 3T-ECO | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Pollux 3T-ECO oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Cidden mi?
İ İnfaz Kilopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 48 25 Ocak 2021 #4 furkii06 dedi: Cidden mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli GameGaraj paylaşıp duruyorlar reklam ve propagandası yapılıyor.
furkii06 dedi: Cidden mi? Genişletmek için tıkla... Sürekli GameGaraj paylaşıp duruyorlar reklam ve propagandası yapılıyor.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #5 İnfaz dedi: Sürekli GameGaraj paylaşıp duruyorlar reklam ve propagandası yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ondan şaşırmadım güvenilir marka ama çok da yüz vermemek lazım. 4 bin toplayan adama da Pentium atmazsın.
İnfaz dedi: Sürekli GameGaraj paylaşıp duruyorlar reklam ve propagandası yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ondan şaşırmadım güvenilir marka ama çok da yüz vermemek lazım. 4 bin toplayan adama da Pentium atmazsın.
I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #6 furkii06 dedi: Ben ondan şaşırmadım güvenilir marka ama çok da yüz vermemek lazım. 4 bin toplayan adama da Pentium atmazsın. Genişletmek için tıkla... APU alın o zaman 30 FPS oynasın.
furkii06 dedi: Ben ondan şaşırmadım güvenilir marka ama çok da yüz vermemek lazım. 4 bin toplayan adama da Pentium atmazsın. Genişletmek için tıkla... APU alın o zaman 30 FPS oynasın.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #7 ihavertx3 dedi: APU alın o zaman 30 FPS oynasın. Genişletmek için tıkla... Elimde bir tane sistem var 3800 liraya R3100 1650'li de ben alacağım paylaşıp stoklar bitmesin . Siz bence bu işlere girmeyin. Adam için sistem toplamak zahmetli iş 1 tane bağlantı atıp al bunu demekle olmuyor.
ihavertx3 dedi: APU alın o zaman 30 FPS oynasın. Genişletmek için tıkla... Elimde bir tane sistem var 3800 liraya R3100 1650'li de ben alacağım paylaşıp stoklar bitmesin . Siz bence bu işlere girmeyin. Adam için sistem toplamak zahmetli iş 1 tane bağlantı atıp al bunu demekle olmuyor.