4000 TL HyperX kulaklık onerisi

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Online is gorusmeleriyle R6 basta olmak uzere rekabetci FPS oyunlari icin tercihen kablosuz ve mikrofonu kaliteli kulaklık ariyorum. HyperX klavye kullandigim icin HyperX onceligim ama aralarinda cok fark olur derseniz baska markaya da bakabilirim, kablolu alabilirim.

Bütçe 4000 dusunuyorum ama ne kadar o kadar iyi. Almazsan pişman olursun dediginiz modeller olursa 5000'e kadar guc bela zorlarim.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhtemelen sıfır bulamazsın ama ikinci el ve alınalı kısa süre olmuş bir Cloud Alpha wireless alabileceğin en iyi HyperX kulaklığı olacaktır. Mikrofon kalitesinin iyi olmasını HyperX ses kartıyla kullanacağınız kulaklıklarla beklemeyin ses kartı epey düşürecektir.

Razer Kraken V3 Hypersense aldim.

• Hypersense teknolojisi ilgimi cekti
  • Fiyati ve taksit secenekleri biraz daha uygun geldi
  • Razer mouse kullandigimdan oturu kullandigim yazilim sayisi degismedi
Klavye yalniz kaldi ama olsun. Basta aklimdaki mouse daha uygun oldugu icin degisip hepsini HyperX yapmakti ama Hypersense olayi cidden ilgimi cekti.

Tesekkur ederim.

Razer Kraken V3 Hypersense aldim.

• Hypersense teknolojisi ilgimi cekti
  • Fiyati ve taksit secenekleri biraz daha uygun geldi
  • Razer mouse kullandigimdan oturu kullandigim yazilim sayisi degismedi
Klavye yalniz kaldi ama olsun. Basta aklimdaki mouse daha uygun oldugu icin degisip hepsini HyperX yapmakti ama Hypersense olayi cidden ilgimi cekti.

Tesekkur ederim.
Hayırlı olsun hocam, Hypersense olayını ben de merak ettim. Bir araştırmak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı