2. el çok güvenmiyorum maalesef ama Eskişehir'de varsa bakabilirim.
Eskişehir değil de sahibinden GET ilanları ile ilgilenirseniz Vega 56 bulabilirim size. GET ilanı ne bilmiyorsanız da anlatayım kart elinize geçince kendiniz test edip ona göre paranızı ödeyebiliyorsunuz. Beğenmezseniz geri yollayabilirsiniz de.
AMD Ryzen 3 3100 AM4 3.6 GHz 18 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatı - Trendyol
Amd Ryzen 3 3100 3.9GHz 18MB Cache AM4 Soket Wraith Soğutucu 65W İşlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 120mm Fan Siyah Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD 2.5'' 240 GB SSD Sata 500-420mb/s Flash Fiyatı - Trendyol
Gigabyte 240gb Sata 3.0 2.5" Ssd (500MB OKUMA/420MB YAZMA) Gp-gstfs31240gntd Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İlk önce şunu belirtmeliyim ki Vega 56 fiyatları 64'den daha pahalı olmuş bende direk 64 koydum. Ekran kartı alırken satıcıya yazarsanız GET ilanı açması için ve kargo parasını kendinizin karşılayacağını söylerseniz ve kart mining yapılmamış ise kabul eder. İkincisi RAM'i sonradan yükseltebileceğinizi varsayarak böyle bir parçalar koydum. Ekran kartı kasanıza sığarsa gerçekten iyi bir ekran kartı.
Anladım kaç TL etti bir de bu sistemle Cyberpunk 2077 Ultra açar mıyım?
4250TL etti. High açarsınız da Ultra nasıl olur bilmiyorum. Ama ekran kartı GTX 1080 dengi.
2450 etti satıcaklarımla birlikte ben bir tane daha RAM 2 tane fan ve 240 GB SSD yerine 500 GB M.2 yapacağım nasıl olur?
Çoğu senaryoda darboğaz olmaz zaten 980 Ti (GTX 1070) ile, bu arkadaşlar her gördüğü videoya inandıkları için bizim gibi gerçek kullanıcı deneyimlerini pek önemsemezler, zaten çok da fifi, darboğazsız oyun keyfini bizler yaşıyoruz en nihayetinde. Benzer durumu 3 yıldır kullanmış olduğum şu anki i5-7500 işlemciyi GTX 1060 6 GB'ı bile beslemez diyorlardı ama gelin görün ki kartın çekirdek ve bellek frekanslarına ciddi bir oranda OC yapmama rağmen BF1 Online 64 kişilik senaryolarda bile darboğazın d'sini yaşamadığım gibi GTX 1660 performansı alabiliyorum neredeyse şu an. Özellikle video kayıt da aldım ki buna benzer bir kombinde atıp tutanın gözünün önüne sokayım diye, ezberci ve kalıplaşmış zihniyetten nefret ettiğim gibi bu tarz aslı olmayan görüş ve yorumları da önemsemiyorum zaten, neyin ne olduğunu kullanıcının kendisi bilir sonuçta, size de öneririm ki zaten siz de gereken yanıtı vermişsiniz.Kendim kullanıyorum ve yaşamadım darboğaz dostum.