SideChain Hectopat Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #11 Schizophrenia dedi: Corsair VS 550 İncelemesi Burda bi arkadaş inceleme yapmış Soundblaster zx ses kartı var cüzi bi miktardada oc yapmayı düşünüyorum aslında. Birde watt yetersiz geldiği zaman neyle karşılaşırım parçalara herhangi bi zararı olurmu Genişletmek için tıkla... PCI ses kartı da varsa ve overclock da düşünüyorsak, o zaman minimum 650 watt tercih etmeliyiz
Schizophrenia dedi: Corsair VS 550 İncelemesi Burda bi arkadaş inceleme yapmış Soundblaster zx ses kartı var cüzi bi miktardada oc yapmayı düşünüyorum aslında. Birde watt yetersiz geldiği zaman neyle karşılaşırım parçalara herhangi bi zararı olurmu Genişletmek için tıkla... PCI ses kartı da varsa ve overclock da düşünüyorsak, o zaman minimum 650 watt tercih etmeliyiz
Schizophrenia Hectopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #12 SideChain dedi: PCI ses kartı da varsa ve overclock da düşünüyorsak, o zaman minimum 650 watt tercih etmeliyiz Genişletmek için tıkla... Peki oc yapmasam yeni bi psu alana kadar idare edermi beni ? ve şunu merak ediyorum watt yetersiz kaldığında sisteme ne etkisi olucak ?
SideChain dedi: PCI ses kartı da varsa ve overclock da düşünüyorsak, o zaman minimum 650 watt tercih etmeliyiz Genişletmek için tıkla... Peki oc yapmasam yeni bi psu alana kadar idare edermi beni ? ve şunu merak ediyorum watt yetersiz kaldığında sisteme ne etkisi olucak ?
J.Reverdi Hectopat Katılım 16 Kasım 2015 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #13 Schizophrenia dedi: Peki oc yapmasam yeni bi psu alana kadar idare edermi beni ? ve şunu merak ediyorum watt yetersiz kaldığında sisteme ne etkisi olucak ? Genişletmek için tıkla... İdare eder, sisteme zarar vereceğini sanmıyorum bu konuda yeni bir konu açabilirsiniz, arkadaşın konusunu daha fazla saptırmayın bence.
Schizophrenia dedi: Peki oc yapmasam yeni bi psu alana kadar idare edermi beni ? ve şunu merak ediyorum watt yetersiz kaldığında sisteme ne etkisi olucak ? Genişletmek için tıkla... İdare eder, sisteme zarar vereceğini sanmıyorum bu konuda yeni bir konu açabilirsiniz, arkadaşın konusunu daha fazla saptırmayın bence.
Schizophrenia Hectopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2015 #14 J.Reverdi dedi: İdare eder, sisteme zarar vereceğini sanmıyorum bu konuda yeni bir konu açabilirsiniz, arkadaşın konusunu daha fazla saptırmayın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bu arada farkında bile değilim konu bi an kendimin sanaraktan yardırdım
J.Reverdi dedi: İdare eder, sisteme zarar vereceğini sanmıyorum bu konuda yeni bir konu açabilirsiniz, arkadaşın konusunu daha fazla saptırmayın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bu arada farkında bile değilim konu bi an kendimin sanaraktan yardırdım