4000 TL i5 6600K bilgisayar toplama

Numbness

Kilopat
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
809
Çözümler
3
Öncelikle iyi akşamlar. 4000Tl'ye bir sistem topladım. Fakat önerebileceğiniz bir şey var mı diye bir konu açayım dedim.



upload_2016-4-7_21-37-20.png
 
Amd alicaksan sapphirein veya MSI al derim. Bide o işlemcide stok fan yok ek fan alman lazım sıvı soğutma derim ama overclock yapmicaksa hava soğutma tercih edebilirsin.
 
Senin topladığın sistemde, işlemci için ayrı olarak birde soğutucu alman lazım, soğutucu eksik. R9 390'da da Asus yerine Sapphire tercih etmelisin. Anakartı da almışken gaming serisi almanda fayda var. R9 390 için önerilen PSU da 750Watt bu yüzden 750Wattlık bir PSU olması daha iyi olur.
Eğer Vatan dan değil de sinerjiden toplarsanız aynı paraya bu sistemi alırsınız ki çok daha performanslı ve uzun ömürlüdür fiyatı düşürmek isterseniz RAM'i 16GB'dan 8GB'a düşürebilirsiniz şimdilik yeterli olur:

Screenshot_2016-04-08-00-01-54~01.png
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı