@FantastikTürk Ben işlemcinin ram uyumluluğu için dedim.Ek bütçe açmak için m ibaresini ekledim.Ryzen uyumlu ramler biraz pahalı oluyor 200 TL civarında.
@vangoghscrows Zaten bahsettigi anakart MSI B350"M" Mortar Arctic. RAM uyumlulugu ile anakartin sonundaki M ibaresinin hic bir alakasi yok. @mirccc2 Hocam konu icinde konu acip arakdasin konusunu kirletmeyelim. Konu acip etikerlersen yardimci olurum. @snayts Hocam sistem gayet guzel, hic bir seyi degismene gerek yok. Tek bir sıkinti var, RAM'in "Tam" model kodunu verir misin? QVL listesinden destegine bakacagim.
@snayts Hocam zaten MasterBox 5 asiri ferah bir kasa ve icinde iki fanla geliyor. Sectigin islemci ise hem az isiniyor hem stok fani guclu. Ekran karti ise MSI da Asus da cok isinmaz zaten. Merak etme isini rahat rahat gorur.
Yalniz su an gercekten musait degilim, Cuma gunune kadar da yokum. Bu yuzden attigin RAM'lere bakamiyorum. Cuma gununden sonra gorusmek uzere ...
@snayts Hocam zaten MasterBox 5 asiri ferah bir kasa ve icinde iki fanla geliyor. Sectigin islemci ise hem az isiniyor hem stok fani guclu. Ekran karti ise MSI da Asus da cok isinmaz zaten. Merak etme isini rahat rahat gorur.
Yalniz su an gercekten musait degilim, Cuma gunune kadar da yokum. Bu yuzden attigin RAM'lere bakamiyorum. Cuma gununden sonra gorusmek uzere ...