SSD olmadan da olmuyor hocam. Dizüstü bilgisayarımdan biliyorum. SSD olmayan bir bilgisayar, oyun harici kalan yerlerde çöp benim için. El mecbur SSD şart.
SSD olmadan da olmuyor hocam. Dizüstü bilgisayarımdan biliyorum. SSD olmayan bir bilgisayar, oyun harici kalan yerlerde çöp benim için. El mecbur SSD şart.
Önceki sayfadaki benchmark grafiğinde göreceğiniz üzere iki kart arasındaki fark çok yüksek. GTX 1060 veya RX570 sizi daha uzun süre idare eder. SSD sonradan eklenebilen bir parça, HDD'nin yavaşlığına biraz katlanırsınız sonra bütçeniz elverdiğinde sisteme eklersiniz. Fakat uzun vadede ekran kartını güncellemek için daha çok para harcamanız gerekir.
Önceki sayfadaki benchmark grafiğinde göreceğiniz üzere iki kart arasındaki fark çok yüksek. GTX 1060 veya RX570 sizi daha uzun süre idare eder. SSD sonradan eklenebilen bir parça, hdd'nin yavaşlığına biraz katlanırsınız sonra bütçeniz elverdiğinde sisteme eklersiniz. Fakat uzun vadede ekran kartını güncellemek için daha çok para harcamanız gerekir.
Kesinlikle haklısınız hocam. Ama nereye bakmam gerektiğini ben bilmiyorum sanırım. Zira SSD iptal bile etsek GTX 1060 veya RX 570 için fazladan 700 800 lira söz konusu.
Kesinlikle haklısınız hocam. Ama nereye bakmam gerektiğini ben bilmiyorum sanırım. Zira SSD iptal bile etsek GTX 1060 veya RX 570 için fazladan 700 800 lira söz konusu.
Şu an hem bütün kartlarda stok sorunu var hem de kartlar şu mining balonu yüzünden sömürülüyor. RX serisi için durumu bilmem de Nvidia kartları temmuz başı- ortası stoklara gelir tahminimce, tabi gelmezse bu haliyle alabilirsiniz.
Şuan hem bütün kartlarda stok sorunu var hem de kartlar şu mining balonu yüzünden sömürülüyor. rx serisi için durumu bilmem de nvidia kartları temmuz başı- ortası stoklara gelir tahminimce, tabi gelmezse bu haliyle alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Stoklara girmesi fiyatları düşürecek mi? SSD almazsam artan parayı düşünürsek yani ben en fazla 1200 TL değerinde ekran kartı satın alabilirim.
Sonuç olarak tam kesin konuşabilirseniz sevinirim hocam.