Necmeddin Okan Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Nisan 2021 #1 Merhabalar. 7 yıldır kullandığım bilgisayar artık zamana ayak uyduramadığı için yeni bir bilgisayar istiyorum. Bütçem 4000-4500 TL.
Merhabalar. 7 yıldır kullandığım bilgisayar artık zamana ayak uyduramadığı için yeni bir bilgisayar istiyorum. Bütçem 4000-4500 TL.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 11 Nisan 2021 #2 Nerede yaşıyorsunuz? APU düşünür müsünüz?
Necmeddin Okan Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Nisan 2021 #3 sleepinnice dedi: Nerede yaşıyorsunuz? APU düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... İstanbul'a yakın olsun. APU düşünmüyorum. Yazılımcıyım ve ara sırada oyun oynayacağım.
sleepinnice dedi: Nerede yaşıyorsunuz? APU düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... İstanbul'a yakın olsun. APU düşünmüyorum. Yazılımcıyım ve ara sırada oyun oynayacağım.
Bilgisizci Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #4 Hocam işlemci olarak ne düşünüyorsunuz? Necmeddin Okan dedi: İstanbul'a yakın olsun. APU düşünmüyorum. Yazılımcıyım ve ara sırada oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla...
Hocam işlemci olarak ne düşünüyorsunuz? Necmeddin Okan dedi: İstanbul'a yakın olsun. APU düşünmüyorum. Yazılımcıyım ve ara sırada oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla...
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 11 Nisan 2021 #5 Bilgisizci dedi: Hocam işlemci olarak ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... AMD daha mantıklı olucaktır, yazılımcı.
Bilgisizci dedi: Hocam işlemci olarak ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... AMD daha mantıklı olucaktır, yazılımcı.
Bilgisizci Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #6 Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran kartı İstanbul'da değil ama fiyatı aşırı ucuz kalıyor piyasaya göre.
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran kartı İstanbul'da değil ama fiyatı aşırı ucuz kalıyor piyasaya göre.
Necmeddin Okan Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Nisan 2021 #7 Bilgisizci dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran kartı İstanbul'da değil ama fiyatı aşırı ucuz kalıyor piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... Başka var mıdır?
Bilgisizci dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran kartı İstanbul'da değil ama fiyatı aşırı ucuz kalıyor piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... Başka var mıdır?
Bilgisizci Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #8 Necmeddin Okan dedi: Başka var mıdır? Genişletmek için tıkla... RX 470'in üstüne çıkarsak diğer parçaların kalitesi düşücektir. GT1030 fiyatına RX 470 bulmuşken kaçırmayın ben bile alabilirim o kartı.
Necmeddin Okan dedi: Başka var mıdır? Genişletmek için tıkla... RX 470'in üstüne çıkarsak diğer parçaların kalitesi düşücektir. GT1030 fiyatına RX 470 bulmuşken kaçırmayın ben bile alabilirim o kartı.
M morteral Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #9 Bilgisizci dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran kartı İstanbul'da değil ama fiyatı aşırı ucuz kalıyor piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı gibi görünüyor.
Bilgisizci dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 808517931 SAHİBİNDEN YEPYENİ RX 470 - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran kartı İstanbul'da değil ama fiyatı aşırı ucuz kalıyor piyasaya göre. Genişletmek için tıkla... Dolandırıcı gibi görünüyor.
Bilgisizci Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 544 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #10 morteral dedi: Dolandırıcı gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi baktım hocam şunu buldum. https://www.letgo.com/tr-tr/i/gtx-970-4gb_f2f5169b-8033-4f42-9e70-bad353685a5c
morteral dedi: Dolandırıcı gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi baktım hocam şunu buldum. https://www.letgo.com/tr-tr/i/gtx-970-4gb_f2f5169b-8033-4f42-9e70-bad353685a5c