4000 TL Intel i5 6600 RX 470 Oyun Amaçlı Sistem Toplama

Ali Bayhan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi toplayacağım. Önerileriniz neler? Maksimum bütcem 4 bin TL. Oyun odaklı sistem istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
sistem.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook'ta yanıtlamıştım fakat gene yanıtlayayım. Bu bütçeye rahatlıkla GTX 1060 sığabilir ve biraz zorlar isek GTX 1070 bile sığar. Eki Görüntüle 184418
Önerim budur. Biraz zaman geçtikten sonra SSD ve Ram alınabilir.
Güç kaynağı 80+ değil sıkıntı olabilir.

Gidipte SSD'siz sistem alma, çok pişman olursun. SSD'yi sonradan eklerim diye aylar geçer, tavsiyem başta SSD alıp rahatlaman. Bütçeni artırırsan iyi bir işlemci soğutucu alabilirsin ve bu sayede sistemin çok sessiz calışır. Ekran kartı konusuna gelirsek NVIDIA kısmında EVGA bana göre en kaliteli markadır.
Screenshot_1.png

4000 tl'ye 1070 sığdırmak pek mantıklı bir iş değil. İ5 6500 yerine 6402p de seçilebilir herhangi bir problem oluşturmaz. Stok fanlar oldukça yeterli boşta 40 derece tam yükte 60-70 derece gayet güzel. Ekran kartı olarak da hangi marka ucuzsa o tercih edilebilir problem çıkmasından endişe ediyorsanız internetten videolarına bakabilirsiniz. Aynı ürünün pahalası iyi diye düşünülmemeli.
Asus koymamın sebebi 3 fanlı olması ve soğutmasını beğenmemdendir.
4000.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sisteme mümkünse HDD koymayınız. Takip ettiğim bir kanal adam sadece 480 GB SSD koymuş. Zaten HDD alacaksanız harici olarak almanızı tavsiye ederim. Orta-üst seviye sistemlere HDD girmemeli. Onu geçtim hiç bir sisteme koymamak gerekiyor bana kalırsa.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı