4000 TL Intel ve nVidia Sistem Toplama

DemonSlayerx

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
[RTX 2070 SUPER ROG STRIX OC] [R5 5600X] [4x8/32GB 3600MHz]
Sistem Intel ve Nvidia tabanlı olacak. Ekran kartı hakkında şüphelerim var MSI mı Asus mu? Karar veremedim.
Anakart hakkında hiç bir fikrim yok. Sinerji ve İtopya adlı sitelerden de topladım fiyat 4000 civarlarında. RAM'e ilerleyen zamanlarda bir 8 GB daha ekleyebilirim. Görüşlerinizi yorum olarak yazarsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam Ryzen 1600 + RX 580 alırdım mis gibi olurdu geleceğe yönelik sistem olurdu ama karar senin sonuçta. MSI'da ASUS'da iyiler hangisi hoşuna gidiyorsa onu al bence. WD HDD yerine Toshiba P300 1Tb'lik almalısın hem daha ucuz hem daha performanslı.

Ryzen 1600 alırsın hatta yanına bir tane Gigabyte GTX 1070 WindForce bile alırsın.

Ryzen işlemcilere nedense hala şüpheyle bakıyorum Intel daha bir "safe bet" gibi duruyor. Ryzen'i bu kadar kişi önerince biraz daha sıcak bakmaya başladım tabii.
Fakat AMD ekran kartı konusunda kararım kesin bir şekilde nVidia tarafından olacaktır. Şu an için oluşturduğum taslak Ryzen işlemci, B350M anakart, frekans hızı 3000'e yakın 16 GB bellekler, Asus/MSI Gtx 1060 ekran kartı ve Corsair 400c bilgisayar kasası. Bu taslak hakkında ne düşünüyorsunuz?
İleriye yönelik bir şekilde düşünursem AMD ekran kartı almak mantıklı fakat nVidia'nın sürücü güncellemeleri olsun, AMD Crossfire'ın oyunlara iyi optimize olamaması olsun AMD almak istemiyorum.
Ayrıca şu an AMD 6770M kullanıyorum 6 yıllık ekran kartı sadece 4 tane güncelleme geldi...

Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB 256 bit ekran kartını bir düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…