4000 TL iPhone önerisi

fallxry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 4000 TL bütçem var. Şu anlık iPhone telefon almak istiyorum. Günlük kullanım olarak kullanacağım, o yüzden iPhone tercih ettim. 500 TL bütçe arttırabilirim, önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, 4000 TL bütçem var. Şu anlık iPhone telefon almak istiyorum. Günlük kullanım olarak kullanacağım, o yüzden iPhone tercih ettim. 500 TL bütçe arttırabilirim, önerileri bekliyorum.

Biraz daha para biriktirip SE 2020 almanızı tavsiye ederim.
4000-4500 TL eski iPhone modellerine verilmez bana kalırsa.

Ama ekran boyutu vb sorun olursa X alabilirsiniz.

İkinci el olarak daha iyi şeyler bulursun ama sıfır olsun dersen en düşük bunu al;

Az artarsa bütçen SE 2020 öneririm.

Sıfır cihaz asla alınmaz eski modellerden. (belki X, XS, XR modelleri alınabilir)
Sıfır 7 Plus alacağına Samsung A52 alsın daha iyi çünkü 7 Plus 4K+ fiyata alınacak cihaz değil artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı