Hangi MacBook? Modelden modele değişir ancak iyi bir modelse olabilir ancak daha yeni modellere yönelmek mantıklı olabilir. Hele Mac OS kullanmayacaksanız MacBook bakmayın.
Hocam çözünürlüğü baya düşük. RAM'i 4GB. İşlemci güzel ancak benim attığım 4600 küsüre çok daha güzel. İşinizi görür mü bu görür ancak fiyatına göre iyi olmadığını söyleyebilirim.
Hocam çözünürlüğü bayağı düşük. RAM'i 4 GB. İşlemci güzel ancak benim attığım 4600 küsure çok daha güzel. İşinizi görür mü bu görür ancak fiyatına göre iyi olmadığını söyleyebilirim.
Hocam beğenmemekle alakalı değil ama 3900TL'ye 2005 yılındaki monitörlerde bulunan 1280x800 çözünürlüklü ekranı ve 150TL'ye bulunan 4GB RAM'i almak mantıklı değil. Windows zaten boştayken bile 2-3GB RAM yiyor. 500TL koyup hem çözünürlüğü düzgün bir model alıp işlemcisi yeni nesil olup 4 değilde günümüzün minimum standartı olan 8GB RAM almak varken o Laptop'a 3000TL'den fazla verilmesini doğru bulmuyorum.
Hocam beğenmemekle alakalı değil ama 3900TL'ye 2005 yılındaki monitörlerde bulunan 1280x800 çözünürlüklü ekranı ve 150TL'ye bulunan 4GB RAM'i almak mantıklı değil. Windows zaten boştayken bile 2-3GB RAM yiyor. 500TL koyup hem çözünürlüğü düzgün bir model alıp işlemcisi yeni nesil olup 4 değilde günümüzün minimum standartı olan 8GB RAM almak varken o Laptop'a 3000TL'den fazla verilmesini doğru bulmuyorum.