4000TL civarında klavye ve mouse ikilisi arıyorum. Bu konularda pek bir bilgim yok o yüzden beklentilerimi söyleyeyim. Klavye için; sessiz olması, %100 olması, başlıkta dediğim gibi kablosuz olması. Mouse için ise özel bir beklentim yok, yalnız el ölçülerim 18'e 10 ve palm denen şekilde tutuyorum. İkisi de aynı marka olsa tadından yenmez ancak zorunluluk değil. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
wraithesports.com
Son attığım mouse R1 SE+ aslında palm için tam uygun değil ama elin çok büyük olmadığı için palm olarak da tutulabilir.
Bütçen biraz daha artıyorsa farklı seçeneklerde bulabilirim.
Cevap verenlere teşekkür ederim. Tasarım olarak endorfy klavye çok hoşuma gitti. Mouse konusunda ise VXE R1 ve Darmoshark olan arasında kaldım. Duruma bağlı olarak Darmoshark için bütçemi biraz zorlayabilirim ama arasındaki farka değer mi? Bir de Wraith güvenilir bir satıcı mı?
Cevap verenlere teşekkür ederim. Tasarım olarak endorfy klavye çok hoşuma gitti. Mouse konusunda ise VXE R1 ve Darmoshark olan arasında kaldım. Duruma bağlı olarak Darmoshark için bütçemi biraz zorlayabilirim ama arasındaki farka değer mi? Bir de Wraith güvenilir bir satıcı mı?