4000 TL kablosuz titreşimli gamepad önerisi

Dt_Mby

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
258
Çözümler
1
Arkadaşlar maksimum 4000TL bütçem var. Kablosuz olmasi, titresim motorunun guzel calismasi, malzeme kalitesi onemli olan. Bir gamepad ariyorum. GameSir Cyclon2 ve supernova tavsiyesi cok gördüm. Farkli marka da olur ozellikle Amazon, Hepsiburada gibi sitelerden sipariş vermek istiyorum. Oneriniz nedir? Simdiden teşekkürler.
 

Cyclone 2 alabilirsin.
 
Eğer bir FPS oyuncusuysan BEITONG Kunpeng 40 alabilirsin, ancak genel kullanım açısından ben GameSir Cyclone 2’yi öneriyorum.
Az daha ekleyip Xbox alabilirsiniz.

Konsol sahibi değilse Xbox gamepad PC için alınmaz. Lütfen, gamepadler hakkında yeterli bilginiz yoksa insanları yanlış yönlendirmeyin.
 
Az daha ekleyip Xbox alabilirsiniz.
Evet alsın 2 ay içinde LB-RB tuşları kırılsın en geç 6 ay içinde de joystickleri drift yapsın değil mi. Bilginiz yoksa yanlış yönlendirmeyin insanları lütfen!

Hocam Gamepad rehberi artık elzem bir hal aldı Katip hocamla birlikte üye olduğunuz tüm forumlarda paylaşmanız lazım yoksa insanlar yanlış yönlendirilecekler bu şekilde
 
Son düzenleme:

Flydigi falan diger markalardan tavsiye yok sanırım genel olarak Cyclone 2 tarafinda herkes.
 
Flydigi falan diger markalardan tavsiye yok sanırım genel olarak Cyclone 2 tarafinda herkes.
Flydigiler TR garantili olarak gereksiz pahalı hocam. Zaten yeni modelleri geliyor şuan Vader 4 Pro almanın bir mantığı yok açıkçası. Ben olsam Kunpeng 40 tercih ederim ama genel olarak Gamesir öneriliyor. (Ben hep sıkıntı yaşadım Gamesirde o yüzden önermem)
 

Wraithesports.com satiliyor oradan ATK Axe Pro aldim titresimi çalışmıyor kolun yeterli destek saglanmadi orayla tekrar muhatap olmak istemiyorum açıkçası.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…