Zekeriyaailerii Hectopat Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #1 Başlıkta belirttiğim gibi 4000TL civarı bir Kaby Lake sistem toplayacağım. Öncelikle: Monitör olacak ama kasa ve güç kaynağını ben ayrıca bir parayla kendim alacağım. Kasa: Aerocool Project 7 P7-C1 - Ayarlanabilir 8 Renk Ön Ledli, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu Kasası Güç Kaynağı: High Power 600W 80+ Bronze Element Bronze II Güç Kaynağı (HPG-600BR-H12S) GTA V, BF1, CS:GO tarzı oyunlarda yüksek FPS verebilecek Isınma sorunu olmayacak Uzun süre götürecek Sistem tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum.
Başlıkta belirttiğim gibi 4000TL civarı bir Kaby Lake sistem toplayacağım. Öncelikle: Monitör olacak ama kasa ve güç kaynağını ben ayrıca bir parayla kendim alacağım. Kasa: Aerocool Project 7 P7-C1 - Ayarlanabilir 8 Renk Ön Ledli, Full Cam Yan Panelli, USB 3.0 Oyuncu Kasası Güç Kaynağı: High Power 600W 80+ Bronze Element Bronze II Güç Kaynağı (HPG-600BR-H12S) GTA V, BF1, CS:GO tarzı oyunlarda yüksek FPS verebilecek Isınma sorunu olmayacak Uzun süre götürecek Sistem tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum.