settokk
Decapat
Bütçem 4000 TL. Klavyeler arasında bir seçim yapamadığım için sizlerin tercihlerini merak ettim. Dikkat ederseniz klavyeler arasında mekanik switch, manyetik switch, %60 düzen, %75 düzen klavyeler mevcut.
Günlük kullanım tercihlerim arasında bir oranlama yaparsam %60 oyun, %40 yazı ve diğer sıradan işler diyebilirim.
Oynadığım oyunlar genelde FPS, arpg (Diablo, Path of Exile) ve hikaye tarzı oyunlar. MOBA türü oyunları asla oynamıyorum.
Gelelim seçeneklere:
www.gaming.gen.tr
%75 düzen ve V3 Piano Pro switch kullanıyor.
%75 düzen ve Dracula switch kullanıyor.
www.gaming.gen.tr
FUN60 serisi, %60 düzen, alüminyum kasa, glare manyetik switch kullanıyor. Burada Pro değil de neden Ultra tercih ettiğimi soranlar olabilir. Aslında başta Max Nebula'e modelini gözüme kestirdim ama incelemelerde ABS kasanın pek iyi olmadığını gördüm ve alacaksam alüminyum kasa alayım dedim.
www.gaming.gen.tr
%75 düzen, alüminyum kasa, V3 Creamy Purple Pro switch kullanıyor. Forumda övülen bir klavye.
Sorum şu siz olsaydınız bu klavyelerden hangisini tercih ederdiniz?
Günlük kullanım tercihlerim arasında bir oranlama yaparsam %60 oyun, %40 yazı ve diğer sıradan işler diyebilirim.
Oynadığım oyunlar genelde FPS, arpg (Diablo, Path of Exile) ve hikaye tarzı oyunlar. MOBA türü oyunları asla oynamıyorum.
Gelelim seçeneklere:

AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Ultra, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.

Sorum şu siz olsaydınız bu klavyelerden hangisini tercih ederdiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: