killsgangmember
Decapat
Daha fazla
Siyah renk olarak bir alternatif önerisi var mı hocam?Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Siyah renk olarak bir alternatif önerisi var mı hocam?
O kadar para verip manyetik almamak mantıksız geliyor o yüzden W75 tercih edeceğim, teşekkürler.%75 olarak kaliteli yok hocam maalesef. W75 bu fiyattayken kacmaz. Manyetik ve siyah sartsa ancak bu olabilir ama W75 daha iyi bir klavye.
Darmoshark Top75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik sart degilsede bunu oneririm:
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Sen kullanıyorsun diye alsın o zaman. Birader madem yay sesi var ne diye öneriyorsun? Bu insanlardaki kendi kullandığı ürüne tapma işi ne zaman bitecek gerçekten bıktık artık.
Yay sesi rahatsız etse de iyi klavye ben kullanıyorum.
Sen kullanıyorsun diye alsın o zaman. Birader madem yay sesi var ne diye öneriyorsun? Bu insanlardaki kendi kullandığı ürüne tapma işi ne zaman bitecek gerçekten bıktık artık.
Yay sesi o kadar rahatsız edici değil nefret edici olsa önermezdim zaten.