evlander123 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #11 CüneyttK dedi: Koltuk geri yaslanmasını çok fazla yaptıkları için sırt ile minder arası çok boş olmuş zamanla sırt yastığı araya giriyor ve işlevi kalmıyor o boşluğu azaltmalari lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadan düğüm filan atıp cozuyolarmis denediniz mi evlander123 dedi: Hocam arkadan düğüm filan atıp cozuyolarmis denediniz mi Genişletmek için tıkla... Yani olur mi öyle bir şey
CüneyttK dedi: Koltuk geri yaslanmasını çok fazla yaptıkları için sırt ile minder arası çok boş olmuş zamanla sırt yastığı araya giriyor ve işlevi kalmıyor o boşluğu azaltmalari lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadan düğüm filan atıp cozuyolarmis denediniz mi evlander123 dedi: Hocam arkadan düğüm filan atıp cozuyolarmis denediniz mi Genişletmek için tıkla... Yani olur mi öyle bir şey
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 30 Kasım 2023 #12 evlander123 dedi: Hocam arkadan düğüm filan atıp cozuyolarmis denediniz mi? Yani olur mi öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben uğraşmadım sattım. Seduba thunder Pro fab aldım.
evlander123 dedi: Hocam arkadan düğüm filan atıp cozuyolarmis denediniz mi? Yani olur mi öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben uğraşmadım sattım. Seduba thunder Pro fab aldım.
evlander123 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #13 CüneyttK dedi: Ben uğraşmadım sattım. Seduba thunder Pro fab aldım. Genişletmek için tıkla... menmun musunuz önerirmisiniz
CüneyttK dedi: Ben uğraşmadım sattım. Seduba thunder Pro fab aldım. Genişletmek için tıkla... menmun musunuz önerirmisiniz
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 1 Aralık 2023 #14 evlander123 dedi: Memnun musunuz önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet memnunum.