B buraakcolak Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #11 egemebb dedi: Evet manyetik çünkü. Ancak manyetik istiyorsan W75 al bence. Ama Monsgeek'te alüminyum kasa bayağı premium model. Genişletmek için tıkla... W75 beyaz kasa tasarım olarak hoşuma gitmedi pek, siyah kasada da tuşların gözükmediğinden bahsetmiş herkes o yüxden arada kaldım.
egemebb dedi: Evet manyetik çünkü. Ancak manyetik istiyorsan W75 al bence. Ama Monsgeek'te alüminyum kasa bayağı premium model. Genişletmek için tıkla... W75 beyaz kasa tasarım olarak hoşuma gitmedi pek, siyah kasada da tuşların gözükmediğinden bahsetmiş herkes o yüxden arada kaldım.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.288 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2025 #12 buraakcolak dedi: W75 beyaz kasa tasarım olarak hoşuma gitmedi pek, siyah kasada da tuşların gözükmediğinden bahsetmiş herkes o yüxden arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle hocam ama W75'in beyaz rengi bana kalırsa kötü. Ancak siyahı efsane duruyor tam no RGB'lik. ama akko da üzmez tabii.
buraakcolak dedi: W75 beyaz kasa tasarım olarak hoşuma gitmedi pek, siyah kasada da tuşların gözükmediğinden bahsetmiş herkes o yüxden arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle hocam ama W75'in beyaz rengi bana kalırsa kötü. Ancak siyahı efsane duruyor tam no RGB'lik. ama akko da üzmez tabii.
B buraakcolak Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #13 egemebb dedi: Vallahi öyle hocam ama W75'in beyaz rengi bana kalırsa kötü. Ancak siyahı efsane duruyor tam no RGB'lik. ama akko da üzmez tabii. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkürler.
egemebb dedi: Vallahi öyle hocam ama W75'in beyaz rengi bana kalırsa kötü. Ancak siyahı efsane duruyor tam no RGB'lik. ama akko da üzmez tabii. Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkürler.