4000 TL mimari amaçlı kullanılacak notebook önerisi

abdulsamet_gv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben mimarlık okumayı düşünüyorum.
Autocad, 3dmax, Archicad gibi programları çalıştıracak;

-Render alırken kısa sürecek
-İntel işlemcili
-SSD'
-En az 8 GB RAM'li
-Isınma sorunu olmayacak

bir lap top arıyorum. Bazı arkadaşlar Apple bu konuda çok iyi dediler ama desteklemediği bazı programlar var o yüzden başka marka laptoplar düşünüyorum. Tavsiyeleriniz varsa önerebilir misiniz? Bütçe en fazla 4.000 TL. Ben bunu düşündüm ama i5 işlemcili ve bana işlemcin i7 olmalı dediler.

MSI GP62 Leopard Pro alabilirsin. Vatan bilgisayar'da 3999 ₺ İ7 6700 HQ 16GB ram var istediklerin arasında sadece SSD yok. MSI alacaksan ısınma sorunu diye birşey aklından bile geçmesin.

Asus'un N serisi laptoplarını öneriyorum. Ben N550JK modelini 2 sene önce almıştım. Ben de Grafik-Tasarım ile uğraşıyorum. Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects gibi programlar kullandım. Gayet performanslı, iyi bir laptop. Geçen sene N551'li en son da N552'li modelleri piyasaya çıktı. Hem tasarım hem performans anlamında memnun kalırsın. Ayrıca şuradan da Technopat Sosyal'de alan bir arkadaşın incelemesi var. ASUS N552VW-FW171T İncelemesi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı