4000 TL Mini-ITX Sistem toplama

kai577

Hectopat
Daha fazla  
Sistemde RX 480 8 GB olmazsa olmaz. Ryzen 5 işlemci düşünüyorum fakat uygun parça yok sanırım. Önceliğim konsol kasa ama küp kasa da olabilir. Rahatça götürüp getirmek için ikisinden birisi şart. SSD ve RAM takviyesi sonradan yapılabilir. @Neko ve diğer arkadaşların yardımını bekliyorum.

Müsait olunca ilgileneceğim.

Bende de Mini ITX PC var. Tam benim konum. :D Büyük ihtimal AM4 soketli Mini ITX anakartlar çıkacaktır. Biraz beklemek lazım. Bende onu bekliyorum. Konsal boyutunda olsun diyorsanız RV-Z2 kasa vardı modelini tam hatırlayamadım ama o kasaya bakabilirsin. Küçük olması yeter diyorsan Cooler Master Elite 130 öneririm. Kendim de kullanıyorum. Çok memnunum. 120mm sıvı soğutma takabiliyorsun, istediğin ekran kartını alıp takabilirsin. ATX güç kaynağı da takabiliyorsunuz. Kasa olarak Elite 130 kesinlikle tavsiyemdir. AM4 Mini ITX anakartları beklemek lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı