Nedeni: Apu sistem ATX kasada hoş durmuyor. Koca kasanın içinde küçücük bir fan oluyor sadece.
Kasayı önerme nedenim kalite olarak yeterli, destek olarak gayet iyi. Ayrıca ARGB 4 fanla gelmesi de gayet güzel. Benzerini ben kullanıyorum, tavsiye ederim.
RAM olarak da bunu alabilirsin. Güzel fiyat. Hem de kit olarak almak uyumluluk için daha iyi.
İleride yükseltirseniz alabilirsiniz bu değerleri. Sırf 75 FPS alamam diye az bir farkla daha iyisini almamak mantıksız olur. En kötü Hz'sini düşürürsünüz upgrade yapana kadar.
144Hz alıp biraz bekleyip piyasalar düzeldiginde ekran kartı alman mantıklı bence ben de APU kullanıcısıyım 144 tercih ettim ekran kartı alacagımda sorun olmamaması için.
Monitör olarak daha büyük bir şey bakabilirsiniz. 21.5 yeterli gelmeyecektir bir süre sonra. Az daha eklerseniz güzel 24-27 inch monitörler mevcut. Ayrıca APU sistem yapacaksanız çift kanal ram kullanmaya gayret edin. 8 yetersiz gelecektir.
İleride ekran kartı takıcağım için monitörü 144 hz almaya karar verdim. Ramleri 2x8 olarak alacağım zaten. Monitör olarak ne önerebilirsiniz bütçem 1500 tl monitör için
En ucuz Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yükseklik alçaklık ayarı olan, kaliteli bir monitör. Kullanıyorum tavsiye ederim.