Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz gelirken pc toplayacağım. Yani toplamama çok az kaldı. Bütçem 4000 lira. Mönitör dahil olucak. Ancak 100-150 lira aşabilir. Ekran kartı nvidia olursa iyi olur. Her türlü öneriye açığım.
Ben resimdeki gibi bir sistem kurdum. Anakart ve güç kaynağı önerir misiniz? Hata varsa düzeltebilir misiniz?
DDR3 sistem toplanmaz emekli olalı çok oldu hocam. Skylake tabanlı sistem toplayın. Bunun dışında yeni nesil ekran kartlarının çıkmasına çok az var biraz daha bekleyip yeni nesil ekran kartı almalısınız.
Alternatif.
eksenbilgisayar
Bana göre bu sistem en iyisidir. Mskypower arkadasımızın sisteminden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Yanına birde ucuz bir soğutucu alınırsa tadından yenmez
DDR3 ram işinize yaramaz hocam.DDR4 ram alın.anakart olarakta B150m Bazooka alabilirsin veya Asus Z170A pro gaming alabilirsin bazooka dayanıklıdır 400-300 arası bütçesi vardır.Asus Z170A pro gaming dersen 500-700 arası verirsin ama seni çok daha uzun süre götürür zaten anakarttan sıkıntı yaşicağını sağnmıyorum
Bana göre bu sistem en iyisidir. Mskypower arkadasımızın sisteminden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Yanına birde ucuz bir soğutucu alınırsa tadından yenmez