4000 TL Monitör Dahil PC Toplama

SakinBirÜye

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere dolar 7 TL'yi bulmak üzere. Benim de PC değiştirmem gerek. Daha dün CS:GO'ya girdiğimde en düşük ayarlarda 20 FPS'yi geçemedi. Para biriktirdim, uğraşırsam 4000 TL'ye bir PC toplamak istiyorum. Aslında isteğim PS4'dü ama oyunlarının pahalılığı yüzünden PC tercih ettim. Siz bana PC mi PS4 mü söylersiniz? Konuya gelecek olursak, CS:GO 100 FPS'den aşağı düşmeyen bir PC toplarsak, GTA 5'de geçerli, güzel olur pek anlamadığım için. İçine monitör de istiyorum. Para azsa monitöre yetmezse sakin bir dille söyleyebilirsiniz.
ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms 75 Hz 1920 x 1080 LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri örneğin böyle bir monitör alsak kalanla da toplasak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, PS4 almayın 2013 teknolojisi. Daha güncel olan PS4 Pro'yu tercih edin PS istiyorsanız ancak dediğiniz gibi oyunlar epey pahalı. Bu arada çoğulukla CS tarzı rekabetçi oyunlar oynuyor iseniz 75 Hz monitör size yetersiz gelecektir. 75 Hz olması demek sistem bir oyunda 300 FPS alsa bile 75'ini kullanabilmeniz demek. Çünkü saniyede 75 kere tazeleme hızı var. Bence RX 570 dizin için gayet uygun olacaktır. Monitörle beraber bütçenizi aşar ama en azından sizi üzmez. Başak bir konu açarsanız berber sistem toplayabiliriz Technopat ailesi olarak.

Demek istediğinizi anladım benim için beni üzmesin yeter bana yeterli olmadığı zaman yükseltirim istediğim buydu ben şu an laptop kullanıyorum güzel parçaları var ama laptop olduğu için yükseltemiyorum ve de anlamadığım bir nedenden dolayı çokk kasıyorpc toplarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyorum siz bana toplasanız yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Dediğim gibi konu açın yardımcı olalım aksi takdirde çifte konudan dolayı chat ban alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…