4000 TL monitör dahil PC toplama

Bütçe
4000 TL

Zaex

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2020
Mesajlar
77
Merhaba, şu anda bütçem tam olarak 4000 TL. monitör dahil bir sistem toplayacağım. sizin önerilerinizi bekliyorum. oynadığım oyunlar: PUBG Mobile, Valorant, CS:GO tarzı oyunlar. ara sırada GTA da olabilir.
 
3543 TL tutuyor.
Monitör için yeni konu açın.
 
@Akif bu bütçeye APU sistem toplamak mantıklı mı sizce?
Değil. APU toplayınca güçsüz bir işlemciye sahip oluyorsunuz.
Bütçenin biraz altında APU toplayabilirsiniz. Kalan parayı biriktirip ileri zamanda ekran kartı alabilirsiniz.
Ekran kartlı sistemin ekran kartı değişmiyor mu onu anlamıyorum. 3400G bir sistem toplasa 1660S ile bile darboğaz yaşayacakken 10100F takıp 2060 takabiliyor ileride. Ayrıca şu an kullandığı ekran kartını satabiliyor ama iGPU'yu satamaz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı