ismetcan darıyemez Kilopat Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #1 Genellikle GTA V, CS:GO, Valorant oynuyorum. Aklımda Teknobiyotik Mk1 var. Başka nasıl bir sistem olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Genellikle GTA V, CS:GO, Valorant oynuyorum. Aklımda Teknobiyotik Mk1 var. Başka nasıl bir sistem olabilir?
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 2 Temmuz 2020 #2 ismetcan darıyemez dedi: Genellikle GTA V, CS:GO, Valorant oynuyorum. Aklımda Teknobiyotik Mk1 var. Başka nasıl bir sistem olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam kenara biraz daha para koyup şunu almanızı öneriyorum çünkü o sistem anca günü kurtarır ve PSU'yu 500W 80+ yapın eğer durum yok ise alabilirsiniz. Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da! www.teknobiyotik.com
ismetcan darıyemez dedi: Genellikle GTA V, CS:GO, Valorant oynuyorum. Aklımda Teknobiyotik Mk1 var. Başka nasıl bir sistem olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam kenara biraz daha para koyup şunu almanızı öneriyorum çünkü o sistem anca günü kurtarır ve PSU'yu 500W 80+ yapın eğer durum yok ise alabilirsiniz. Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da! www.teknobiyotik.com