4000 TL monitör dahil sistem toplama

Yer
İstanbul
Daha fazla  
4000 TL bütçem var, monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Genel amacı oyun olacak ama oyun haricinde dizi izliyorum ve dizilerde renklerin çok çok kötü olmamak şartıyla orta düzeyin üstünde olmasına gerek yok. Yani demek istediğim şu daha önceki konularda oyun için TN panel öneriliyor ama dizi vs için kesinlikle TN panel önermiyorlar. Ben genelde oyun oynayacağım fakat dediğim gibi dizi de izleyeceğim tabii ki. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Buna ek olarak, bir problem varmış, stuttering diye, onun olmamasını istiyorum.

(not bir süre idare edicek birde klavye gerekiyor)

Son düzenleme:
60-70 TL'e mekanik hisli Everest klavye alabilirsiniz geçici olarak. Kendim kullanıyorum memnunum, linkini atarım.
Bütçe dahilinde önerim;
R5 1600 Rev2
B450M S2H
2*8 16GB RAM (ucuz 500TL'lik kit)
250GB SSD
Nitro+ RX570
Corsair Spec ... modeli unuttum 550W güzel bir kasası vardı 500-600 TL arası.
Bu şekilde sistem 3.250 TL civarı tutuyor. 750TL'e de IPS freesync bir monitör alırsanız sanırım güzel olur.

NOT: 3.000TL civarına hazır sistem de alabilirsiniz, ben şahsen önermiyorum tercih sizin.

R5 2600 çok yakın güncellenmiş işlemcidir. (3-8fps fark vardır)
Piyasada hala eski modeller vardır sen r5 1600 12 nm(yani yeni)aldım zannederken r5 1600 14nm(yani eski) alırsın anca satıcıya mesaj atarak öğrene bilirsin veya şansıma deyip sipariş verirsin zaten çoğu kişide aldıktan sonra öğreniyor yenisini aldığını demek istediğim r5 1600 12nm almak istiyorsan satıcıyla görüş veya mesaj atmalısın.
Çok dizi filim veya aaa oyun oynayan biri isen ips panel monitör seçmelisin veya az filim izleyen mmo-fps çok oynayan isen va panel almalısın ve kasa olarak pch f class 1.0 özelleştirip - v3.5 özelleştirip alabilirsin bu kadar beklemişken 29 kasımı bekle istersen indirim oluyor diyorlar. Bende bekliyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı