Arkadaşlar şu anda çıldırmak üzereyim. Ben araştırmakta sıkıldım size danışayım dedim Bana 4000 TL monitörlü sistem toplar mısınız?
Ultra ayar takıntım yok bir de ara sıra web yayını CS:GO Zula gibi yayın açacağım bir sistem olsun.
Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com
böyle bir şey önerebilirim apu sistemlere bak ben de o civarlarda monitör dahil sistemlere bakıyorum ama benim alacağım monitör 34 inç ve bütçemin yarısını kaplıyor. bütçen düşük dolayısıyla apu sistemlere bakmalısın R5 2400G gibi bir işlemciye de bakabilirsin
apuya falan gerek yok kardeşim üstüne 1000 tl daha koyarsan eğer monitörlü rx 570li ryzen 5 1600lü güzel bi sistem toplarız
Önerim budur Başka sitelerde parçaları daha ucuza getirebilirsin ben toplu gözüksün diye bu şekilde gönderiyorum
apuya falan gerek yok kardeşim üstüne 1000 tl daha koyarsan eğer monitörlü rx 570li ryzen 5 1600lü güzel bi sistem toplarız
Önerim budur Başka sitelerde parçaları daha ucuza getirebilirsin ben toplu gözüksün diye bu şekilde gönderiyorum
benim her şey dahil sistem için bütçem 5000 tl ve o monitörde ısrarcıyım ben apu dan yana kullanacam yani zaten ben ileride rx 580 falan almaytı düşünüyom sistemime
böyle bir şey önerebilirim apu sistemlere bak ben de o civarlarda monitör dahil sistemlere bakıyorum ama benim alacağım monitör 34 inç ve bütçemin yarısını kaplıyor. bütçen düşük dolayısıyla apu sistemlere bakmalısın R5 2400G gibi bir işlemciye de bakabilirsin
Böyle bir şey önerebilirim APU sistemlere bak ben de o civarlarda monitör dahil sistemlere bakıyorum ama benim alacağım monitör 34 Inc ve bütçemin yarısını kaplıyor. Bütçen düşük dolayısıyla APU sistemlere bakmalısın R5 2400G gibi bir işlemciye de bakabilirsin.