4000 TL monitör önerisi

Bütçe
4000
Peki hoparlör kasanın içinde koyulabiliyor mu? Yani anakarttan ses gelebilir mi?

Belki anakartin uzerinde olan ses kartli bir hoparlore sahip vardir ama daha once hiç gormedim. Anakartin kendi ses yongasi var, o da jak ile, yani kulaklik, yani jak girisli bir ses veren bir şeye takinca cikiyor.

Belki anakartin uzerinde olan ses kartli bir hoparlore sahip vardir ama daha once hiç gormedim. Anakartin kendi ses yongasi var, o da jak ile, yani kulaklik, yani jak girisli bir ses veren bir şeye takinca cikiyor.
Telefon kulaklığı olur mu ona? kasa fiizksel olarak yakında dursa.

Telefon kulaklığı olur mu ona? Kasa fiizksel olarak yakında dursa.

Jak girisli herhangi bir kulaklık ile olur, ses artirma uygulamasi (fxsound) ile halledip kasanin ustune koyup cikan ses hoparlör gibi olabilir.

GameBooster GB-2726CF 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe merhaba hocam eğer daha kaliteli ve performanslı bir monitör istiyorsanız 4700 TL'ye bir monitör var 240Hz 1ms 27 inch Curved bir monitör olduğu için beğenmeyebilirsiniz ama en ucuz 4 bin TL'ye hem fiyat performans hem de göz yormayan kaliteli ekrana sahip ben şahsen bunu kullanıyorum. Hoparlör olmasa da tercih etmeniz gereken bu, kulaklık kullanırsanız güzel olur bu monitör için.

Hocam philips kaliteli midir?Ara sıra görüyorum ama viewsonic,msi gibi rahatça güvenebilirmiyim?Eğer bu konuda sorun olmazsa bunu alıcagımda.

Forumda bu tür markalar pek önerilmiyor maalesef çok risk almak istemiyorum bu konuda.

Peki biş rey soracağım bazı anakartlar 7.1 diye bir şey destekliyor bunu destekleyen anakartllar telefon kulaklığına takıldığında ses verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…