4000 TL'ye kadar bütçem var. İki monitör arasında kaldım.
Hem ikisi arasındaki tercihinizi hem de bu bütçeye uygun daha iyi bulduğunuz monitörleri paylaşmanızı istiyorum.
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Ayrıca iki monitöre dair tecrübeniz varsa paylaşabilirsiniz.
Hem ikisi arasındaki tercihinizi hem de bu bütçeye uygun daha iyi bulduğunuz monitörleri paylaşmanızı istiyorum.
ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba. Başka panel rehberleri de olduğunu biliyorum fakat benim forumda gördüğüm en yeni rehber 2 yıllık ki 2 yılda monitör dünyasında çok şey değişti. IPS’lerin hız olarak kat ettiği devasa yol, IPS ve TN’lrein arasındaki renk uçurumunun kapanması, VA’ların konumu ve OLED’lere yavaştan göz...
www.vatanbilgisayar.com
Baktığınız MSI'yı alabiliyorsanız gidin mağazadan test edip alın. 7 küsurlere fırlamıştı fiyatı. Çok önerdiğim bir monitör. Bütçesinde F/P. Alan arkadaşlar oldu forumda. Tavsiyemdir.