nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.065 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #11
S Sapple Hectopat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #12 nitrogeN cycle dedi: Eki Görüntüle 179391 Genişletmek için tıkla... Güzel fakat 1070 i zotac yerine msi koyarsanız daha iyi olur msi ın çekirdek hızı daha yüksek olduğu için daha fazla performans verir
nitrogeN cycle dedi: Eki Görüntüle 179391 Genişletmek için tıkla... Güzel fakat 1070 i zotac yerine msi koyarsanız daha iyi olur msi ın çekirdek hızı daha yüksek olduğu için daha fazla performans verir
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #13 ASUS ROG STRIX 1070 ve ASUS B150M PRO GAMING anakart alacağım olur mu? Intel i5 6500 16GB RAM ile birlikte
ASUS ROG STRIX 1070 ve ASUS B150M PRO GAMING anakart alacağım olur mu? Intel i5 6500 16GB RAM ile birlikte
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.065 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #14 Sapple dedi: Güzel fakat 1070 i zotac yerine msi koyarsanız daha iyi olur msi ın çekirdek hızı daha yüksek olduğu için daha fazla performans verir Genişletmek için tıkla... Yazılım aracılığı ile çekirdek ve bellek frekansları aynı msi'daki gibi yapılabilir ve üstüne çekilebilir. Sonuçta aynı kartlar. Sadece soğutma çözümleri ve tasarımları farklı. Bu kullanıcının tamamen gönlüne kalmış bir şey
Sapple dedi: Güzel fakat 1070 i zotac yerine msi koyarsanız daha iyi olur msi ın çekirdek hızı daha yüksek olduğu için daha fazla performans verir Genişletmek için tıkla... Yazılım aracılığı ile çekirdek ve bellek frekansları aynı msi'daki gibi yapılabilir ve üstüne çekilebilir. Sonuçta aynı kartlar. Sadece soğutma çözümleri ve tasarımları farklı. Bu kullanıcının tamamen gönlüne kalmış bir şey
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #15 Ben ASUS ROG STRIX i çok beğendim. Onu alsam sıkıntı olmaz değil mi ASUS B150M PRO GAMING modelinde? Webdenal güvenilir midir? Paramı internete yatırmaya korkuyorum da Mustafa Durak dedi: Ben ASUS ROG STRIX i çok beğendim. Onu alsam sıkıntı olmaz değil mi ASUS B150M PRO GAMING modelinde? Webdenal güvenilir midir? Paramı internete yatırmaya korkuyorum da Genişletmek için tıkla... Ve kredi kartımda yok Qrtizon dedi: Eki Görüntüle 179343 Genişletmek için tıkla... Abi bu sistemi 8x2 ramli yaparsan monitör sığıyor mu Sığmazsa üstüne para eklerim. Buradan nasıl alışveriş yapabilirim havale ile alacağımız sistemi nasıl biliyor? Birde havaleden başka ek para ödüyor muyuz? Mustafa Durak dedi: Ben ASUS ROG STRIX i çok beğendim. Onu alsam sıkıntı olmaz değil mi ASUS B150M PRO GAMING modelinde? Webdenal güvenilir midir? Paramı internete yatırmaya korkuyorum da Ve kredi kartımda yok Abi bu sistemi 8x2 ramli yaparsan monitör sığıyor mu Sığmazsa üstüne para eklerim. Buradan nasıl alışveriş yapabilirim havale ile alacağımız sistemi nasıl biliyor? Birde havaleden başka ek para ödüyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Qrtizon abi yanlış görmüşüm pardon
Ben ASUS ROG STRIX i çok beğendim. Onu alsam sıkıntı olmaz değil mi ASUS B150M PRO GAMING modelinde? Webdenal güvenilir midir? Paramı internete yatırmaya korkuyorum da Mustafa Durak dedi: Ben ASUS ROG STRIX i çok beğendim. Onu alsam sıkıntı olmaz değil mi ASUS B150M PRO GAMING modelinde? Webdenal güvenilir midir? Paramı internete yatırmaya korkuyorum da Genişletmek için tıkla... Ve kredi kartımda yok Qrtizon dedi: Eki Görüntüle 179343 Genişletmek için tıkla... Abi bu sistemi 8x2 ramli yaparsan monitör sığıyor mu Sığmazsa üstüne para eklerim. Buradan nasıl alışveriş yapabilirim havale ile alacağımız sistemi nasıl biliyor? Birde havaleden başka ek para ödüyor muyuz? Mustafa Durak dedi: Ben ASUS ROG STRIX i çok beğendim. Onu alsam sıkıntı olmaz değil mi ASUS B150M PRO GAMING modelinde? Webdenal güvenilir midir? Paramı internete yatırmaya korkuyorum da Ve kredi kartımda yok Abi bu sistemi 8x2 ramli yaparsan monitör sığıyor mu Sığmazsa üstüne para eklerim. Buradan nasıl alışveriş yapabilirim havale ile alacağımız sistemi nasıl biliyor? Birde havaleden başka ek para ödüyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Qrtizon abi yanlış görmüşüm pardon
S Sapple Hectopat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #16 Ama her kullanıcı çekirdek ve bellek hızını arttırmak istemeyebilir