Merhaba, ben bu 5 monitoru buldum. Sizce hangisi iyidir? R24e iyi görünüyor ama ölü piksel çok çıkıyor sanırım. Azerbaycan'dan aldığım için değişim yapamayacağım.
Merhaba, ben bu 5 monitoru buldum. Sizce hangisi iyidir? R24e iyi görünüyor ama ölü piksel çok çıkıyor sanırım. Azerbaycan'dan aldığım için değişim yapamayacağım.
Viewsonic olanın kontrastı 800:1 civarı, baya düşük o konuda. (R24e 1200:1 çıkıyor.)
Asus hakkında doğru düzgün bir bilgi bulamadım, anca Q3A modeli için testler var ve o modelde kontrast 790:1 sahip. Berbat ama aynı paneller mi? Bilmiyorum.
Acer olanlar ise bir sürü VG240 modeli olduğu için test bulması çok zor ama çoğu türevi ucuz ve giriş seviyesi olduğu için tavsiye etmiyorum.