4000 TL MSI GTX 970 ve Intel Core i5 6600 Tabanlı Sistem Toplama

FaZe 1337pwn3r

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım bilgisayarım eski ve sorunlu olduğu için yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Bütçem 4000 TL ve her türlü öneriye açığım. Kendi bilgilerimle de bir sistem topladım ancak onun da sizler tarafından incelenmesini istiyorum.
pc.png

Sanırım OC yapmayacaksın, ekran kartın hayla güçlü bir kart ama devri bitti sayılır. Ben ekran kartı dışında bır sıkıntı göremiyorum bekleyip RX480 alabilirsin artan para ile anakartını yükseltebilirsin.

Son düzenleme:
Bütçenizi 100-TL aşıyor ama bu sistem sizin için daha iyi olur. Ekran kartı RX 480 temsilidir.

Dosya Ekleri

• 4.0st.png
    4.0st.png
    81,5 KB · Görüntüleme: 121
Güzel bi sistem olmuş ama, 8 gb ramin ve 600 w powerin işinizi görebileceğini, işlemciye i5 6500'e çekip diğer parçalara az da olsa yükseltebilirsiniz diye düşünüyorum..

Konuya biraz geç cevap verdim çünkü bir sebepten dolayı konuda cevaplar gözükmedi ancak yine de cevaplar için teşekkür ederim. Sistemi ne zaman alacağım tam olarak beli olmadığı için belki AMD RX 480'ı bekleyebilirim. Bilgisayarda OC yapmayı düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı