Ben 4. nesil i5'e HDD'ye Windows 10 kurdum hiçbir sıkıntısı yok gayet hızlı. (HP ProBook 450G2)
Sıkıntı çıkarmaz AMD Ryzen 5 işlemcili, Vega grafik kartlı iyi bir laptop hem SSD mevcut, Windows 10 da gayet hızlı bir şekilde kullanırsın.
İleride 4 GB RAM yükseltme veya depolama yetmez ise SSD yükseltmesi yapabilirsin.
Ben 4. nesil i5'e HDD'ye Windows 10 kurdum hiçbir sıkıntısı yok gayet hızlı. (HP ProBook 450G2)
Sıkıntı çıkarmaz AMD Ryzen 5 işlemcili, Vega grafik kartlı iyi bir laptop hem SSD mevcut, Windows 10 da gayet hızlı bir şekilde kullanırsın.
İleride 4 GB RAM yükseltme veya depolama yetmez ise SSD yükseltmesi yapabilirsin.
Bunu da değerlendirebilirsin.
Her durumda 4GB RAM yetmez artık. Garanti dahilinde değiştirmek uğraştırır, bence direkt 8GBlık modeller üzerinden gitmek daha iyi olur.
Bunu da değerlendirebilirsin.
Her durumda 4 GB RAM yetmez artık. Garanti dahilinde değiştirmek uğraştırır, bence direkt 8 GB'lık modeller üzerinden gitmek daha iyi olur.
Evet 8 GB'ın altındaki RAM artık yetersiz geliyor fakat RAM'ı 8 GB düşünürsem bütçem dahilinde işlemciyi düşük tutmam gerekiyor. AMD Ryzen 5 ile Intel Core i3 arasında çok fark var mı, önceliğim RAM mı olmalı?