4000 TL notebook tavsiyesi

garip1596

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle aradığım notebook kullancağım grafik ve 3D tasarım programlarını sorunsuz çalıştırması. Sonrasında tabikide oyunlarıda kasmadan oynamak istiyorum. Uzun süre oyun oynarım fakat full çözünürlükte olmassa olmaz gibi bir düşüncem yok. Birkaç tane notebook buldum bunlardan hangisini almalıyım veya sizin önerebilceğiniz bir notebook var mı?

MONSTER® ABRA A5 V5.2 15.6"

Lenovo Y5070-59-432245 Intel Core i7-4710HQ Notebook

MSI GE60 Apache 2PC-401XTR Intel Core i7 4710HQ Freedos Notebook

Ayrıca lenovo IBM'in olduğu için daha çok güveniyorum yinede bu işlere fransızım biraz o yüzden düşüncelereniz daha önemli. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncemde oydu fakat sonradan sadece performans önemli değil monsterların dayanıklılığı az konusunda birşeyler duydum ve lenovo'yu tavsiye ettiler. Bu yüzden ikisi arasında kaldım açıkçası. Aradığım notebook'un beni 3-4 yıl götürmesi lazım.

Notebooklar güzel fakat 17.3 inç ben 15.6 arıyorum. Sonuncusu şansa 15.6 ondada stok yok :( Fakat bunları değerlendiricem. Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı